Cala Piccola - Porto Santo Stefano - Architetto Carlotta Semprini
6747
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6747,edgt-cpt-1.0.2,,homa-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cala Piccola – Porto Santo Stefano

Renovation of apartment on the ridge of Monte Argentario, overlooking the see. The apartment was entirely redecorated with the addition of a bathroom.  A new kitchen entirely concealed was designed and tailored made for the main living room. The entire apartment has been completely rebuilt with modern materials and contemporary finishes, carefully chosen to create a cool and easy to use environment.  The large terrace, with comfortable built-in benches, was finished in cement resin and turned into a pleasant shaded area during the day and a fresh and relaxing open air living room at night breeze.

Date

31/08/2016

Category

Interiors, Landscape