Via Ravenna – Bologna

Apartment to renovate in a beautiful condominium overlooking the garden on both sides. The property’s request was to create a large kitchen-living room area and try to obtain as many wardrobes as possible. Two bedrooms, a study, two bathrooms, one of which is attached to the veranda, with laundry room and a central entrance – hallway area. You can see how the new Project layout creates a lot of closet space everywhere and a large convivial area, as required. In the total renovation of the systems, the hallway, in addition to being the distribution center of the new air conditioning system, becomes a wardrobe and a library space. The existing parquet was smoothed and treated, while beautiful new materials were chosen for the floor and the bathrooms, with colors in warm and cozy shades, then taken up on the walls and on the doors of the wardrobes. Colors and details will be highlighted by the light fittings, chosen with great attention and specific research. Work still in progress.